divendres, 7 de febrer del 2014

Programacio del Teatre Principal, a l'espai de El Latino Teatre.

El Teatre Principal de Barcelona ha presentat la programació de febrer i març de l’espai El Latino Teatre, en la que hi trobem tres espectacles molt diferents, però en la mateixa línea:
Teatre/Comédia/Humor/Imitació/Improvització/Clown/Musica/Cabaret/Monóleg i Cafè Teatre.
Els tres espectacles aporten elements comuns i, per damunt de tot, el que pretenen és divertir al públic, buscant la seva complicitat i fent que s’impliqui en cada d’un d’ells.

"Marabunta"
El dia 7 de febrer es presenta “MARABUNTA”. És el nou treball de Guillem Albà & The All in Orchestra. 
Dalt de l’escenari un jove clown i sis musics, que transporten als assistents a un boig espectacle amb la millor música en directe. 
Es podrà veure tots els divendres, fins el 28 de març.

El dia 9 de febrer s’estrena “BUFONANT”.  Toni Albà fa un viatge sorprenent al fons de la creació teatral. Un bufó, un actor, un clown, evolucionant en l’espai buit, provocant al públic perquè interactiu en l’espectacle com mai ho ha fet. Es representarà tots els dissabtes i diumenges fins el 30 de març

"El pensador de barra lliure"
I el dia 15 de febrer es presenta “EL PENSADOR DE BARRA LLIURE”, a càrrec d’Eduard Biosca que, de les seves divertides intervencions en el reeixit programa Versió RAC1, el Sr. Bohigues, protagonitzarà una entrevista amb el seu presentador: Toni Clapés. Estarà a la “seva disposició” els dissabtes fins el 29 de març.

El Teatre Principal, vol apostar per una curiosa iniciativa: 
Els dissabtes sessió doble: comprant l’entrada per “El pensador de barra lliure”, el públic es pot quedar i gaudir, gratuïtament, de la sessió de “Bufonant” de Toni Albà i així probar el magnífic servei de bar i entrepans.

El Latino Teatre, és un espai que cal descobrir.

Toni Albà ens va parlar del seu espectacle i de la resta de la programació.
Podeu escoltar la entrevista en aquest LINK 

Eduard Biosca, Toni Albà i Guillem Albà (no son parents)










0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More