dissabte, 1 de març del 2014

"T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré", ara al Teatre Goya-Codorniu

De nou, i des de el 12 de febrer,  la exitosa  comèdia musical de Joe Dipietro i Jimmy Roberts torna als escenaris de Barcelona; en aquesta ocasió al Teatre Goya-Codorniu després de haver-ho fet, fa uns mesos, al Teatre Poliorama i també sota la direcció d' Elisenda Roca.

La directora diu que fa tretze anys va gaudir de l’estrena de “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” sortint del teatre amb un somriure als llavis, moltes melodies al cap i amb la idea de dirigir-la algun dia.

Amb el temps, els desigs de la Elisenda es varen complir i aconseguir poder presentar al públic la seva visió d’aquesta petita-gran joia de la comèdia musical sobre les histories de diferents parelles i els seus comportaments.

El secret de l’èxit del espectacle consisteix amb la encertada barreja d'ingredients com l'humor, la tendresa, la ironia i un punt de "mala llet", a ritme de jazz, foxtrot, rock, gospel, swing o country.

En aquest muntatge la formula es completa amb el talent dels seus intèrprets que, en aquesta ocasió son: Ivan Labanda, Jordi Llordella, Mercè Martínez i Muntsa Rius.

En Joe Dipietro, ens diu que aquesta obra, traduïda a dotze idiomes, funciona a tot arreu perquè a tots ens agrada parlar de les relacions de parella, d’amors i desamors i perquè, en una o altra escena de la obra ens hi podem veure reflectits.

La Elisenda Roca,  afegeix que l’amor tot s’ho val  i que és una de les
poques coses que  no ens poden retallar,  per tant,  quant  sortim  del teatre, estimem i deixem-nos estimar.

Un bon consell !!!.



També ens explica que l’espai del bar del Teatre està “tunejat” amb enginyoses frases que es refereixen a l’espectacle. La que a nosaltres ens ha cridat més l’atenció és la que es refereix a anar al teatre, evidentment.       

Si voleu escoltar la simpàtica entrevista amb l’Elisenda Roca la trobareu en aquest LINK.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More