dilluns, 31 de març del 2014

Dóna la teva opinió

La nostra filosofia, tant en el Blog com en el programa que emetem des de Ràdio Gràcia, és donar ressò a la major quantitat possible dels espectacles teatrals que es presenten a Barcelona. No em considerat mai que el nostre parer fos especialment rellevant, ja que al ser gent de teatre potser, en algun moment, la nostra visió podria arribar a ser més crítica que la del públic en general.

Pensem que la opinió que realment interessa és la vostre, la del espectador, i darrerament em copsat que n’hi ha molta de gent amb ganes de compartir les seves emocions. Abans es feien tertúlies, després varem passar al boca-orella; ara ens comuniquem a través de les xarxes, però n’hi ha tantes....

Per això ens agradaria que el nostre Blog (tot i ser de molt recent creació)  arribés a ser un canal de referència per a tothom que hi vulgui expressar opinions i tot allò que tingui interès en comentar.

Posem en marxa un  encapçalament: “QUÈ T’HA SEMBLAT?”,  sota el que hi publicarem tot el que vulgueu compartir. S’hi podrà accedir fàcilment a través del menú i etiqueta de: COMENTARIS, del Blog.

Volem fer-ho d’una manera senzilla, perquè ens pugueu contactar des de qualsevol mitjà que tingueu a l'abast; per això ens podeu fer arribar el vostre comentari:
-  per correu electrònic: tempsdemusicaiespectacle@gmail.com Assumpte; Què t’ha semblat?
-  per WatsApp,  al 617860759
-  en el mateix Blog

Ho podeu fer sota pseudònim o be amb el vostre nom. El que preferiu. 
Només cal que, AL FINAL, SIGNEU EL VOTRE ESCRIT AMB EL NOM QUE VOLGUEU  QUE SIGUI PUBLICAT. Si no en poseu cap, el signarem: Anònim, sense cap altre identificació.

I si teniu alguna fotografia, amb la que us agradaria que  il·lustréssim el vostre escrit, també ens la podeu fer arribar.  
   
Tan aviat com hagi estat revisat  pel nostre equip; que es compromet a respectar el contingut del text, sempre que no sigui ofensiu, de mal gust o pugui ferir sensibilitats, es publicarà al Blog i a les xarxes (Facebook i Twitter)

Ens teniu a la vostra disposició. 

I si considereu interessant la nostre tasca, feu-ne difusiò.

Gràcies pel vostre suport.









1 comentaris:

Molt bona la iniciativa, es bo que la gent pugui opinar, tant com a referència per la gent que dubta entre anar a veure un espectacle o un altre, o fins i tot per que la gent de teatre s'animi, ja que a més dels aplaudiments cal reconeixement. Be, i si cal criticar .... pot ser millor no opinar.
Gràcies nois

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More