diumenge, 11 de maig del 2014

No us perdeu "Els Feréstecs"


"Els Feréstecs" de Carlo Goldoni, 
dirigida per Lluís Pascual,
torna al Lliure de Montjuïc fins l'1 de juny.
5 Premis Butaca 2013:
millor muntatge teatral, direcció, 
actriu de repartiment per Laura Conejero, 
vestuari i caracterització.


Intèrprets
 Laura Aubert-Llucieta  / Andreu Benito-Pepito / Jordi Bosch-Arturo / Laura Conejero-Victòria
Pol López-Quimet / Carles Martínez-Ricardo / Xicu Masó-Salvador / 
Rosa Renom-Margarita / Boris Ruiz-Tomeu / Rosa Vila-Marina

"Durant el Carnaval, Pepito i Salvador, amb Tomeu i Arturo (quatre feréstecs ancorats en el passat) han acordat el matrimoni dels seus fills, Llucieta i Quimet. Els dos joves no s’han vist mai i es coneixeran el dia del casament. La filla comença a intuir alguna cosa, i ells decideixen que ningú la pugui veure i que, qui la vegi, s’hi haurà de casar. No compten, però, amb l’esperit més liberal i domèstic de les dones i dels joves, que desitgen un estil de vida més obert i sincer".

No varem tenir la oportunitat de veure  "Els Feréstecs"  la temporada passada. 
Per sort l'han tornat a programar i hi varem poder assistir el passat 7 de maig, amb motiu de la reestrena, en aquesta nova edició.

Ja em comentat moltes vegades que, el nostre èquip mai s'ha plentejat fer crítiques dels espectacles que es representen a Barcelona (Per això hem incorporat al blog l'espai QTS. "Què t'ha semblat", perquè sigueu vosaltres, com a espectadors, els que pugueu compartir els vostres comentaris).
El nostre propòsit, des que varem començar el programa "Temps de música, Temps d'espectacle a Ràdio Gràcia (que ja porta tres temporades d'emissió i el blog que varem posar en marxa a mitjans de gener de 2014), és el de donar ressò, de les activitats teatrals, el més ampliament que ens sigui possible.

Però hi ha muntatges que no podem deixar de recomanar i "Els Feréstecs" és un d'aquests espectacles que no us podeu perdre. 

Una interpretació magnífica, amb la dificultat que representa pels actors el vocabulari que Lluís Pascual ha ideat, en la seva traducció del venecià, per aquesta versió de l'obra de Goldoni i una esplèndida posta en escena.... de la que (quasi inexplicablement) ningú ens n'havia parlat;  per tant nosaltres tampoc ho farem, ja que us destigem que gaudiu de la experiencia sense condicionants. Paga la pena.

Segur que les vostres agendes deuen estar plenes, però feu-hi un forat per anar a gaudir d'un gran esdeveniment teatral. 

El Teatre Lliure ha programat iniciatives que es interessant tenir en compte:

* el 16/05 funció accessible amb audiodescripció per a persones amb discapacitat auditiva
* programa de mà en braille disponible a taquilla
* el 18/05 col·loqui amb la companyia després de la funció.

Aquí teniu un video  LINK

Està previst que la nova temporada acabi l'1 de juny. Esperem i desitjem que els calgui prorrogar.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More