divendres, 6 de juny del 2014

Torna Mag Lari


Humor, màgia i molta diversió en aquest nou espectacle del Mag Lari, destinat a tota la família, que es representarà al Teatre Condal, dues úniques setmanes: de l'11 al 22 de juny.


Més de 85.000 espectadors van quedar fascinats amb el darrer espectacle de l’il·lusionista més carismàtic de Catalunya. 
El Mag Lari torna al Teatre Condal després de triomfar-hi dues temporades amb ”Splenda” i voltar pel territori català durant 8 mesos amb “La Màgia del Mag Lari”. Ara està disposat a  sorprendre i divertir als barcelonins amb l'espectacle més fresc i directe de tots.


L’essència de la màgia:

Màgia, música i sobretot molt d’humor són els principals ingredients de “La Màgia del Mag Lari”
Un show per a tots els públics, on petits i grans gaudeixen d’aquesta enginyosa i alhora divertida posada en escena que reivindica l’essència de la màgia, amb trucs clàssics que posen de manifest les grans habilitats màgiques i de showman que té l’artista. 
Aquest juny veurem el particular estil de fer màgia del Mag Lari, que hem gaudit cada dissabte d’aquesta temporada a El Gran Dictat de TV3, i que es caracteritza per la interacció contínua amb el públic, fent d’aquest un show amb dos escenaris: el principal i la platea. 

Més de 70 minuts intensos carregats d’aparicions, números de cartes, canvis de vestuari, jocs de llums, i efectes especials. Tot això compaginat i coordinat amb una acurada i eclèctica selecció musical (des de Julio Iglesias al Cirque du Soleil!) que us farà vibrar i tremolar de riure.

Els 9 espectacles, que ha presentat fins ara, els ha anat alternant amb la seva participació en programes de TV3, Antena 3 i La Sexta, on va col·laborar durant dos anys amb Andreu Buenafuente. Ha publicat els llibres Els secrets del Mag Lari, La Màgia de Michael Jackson i La Màgia de fer Màgia (per Enric Lucena). En un futur proper inaugurarà l'escola de Màgia Mag Lari i estrenarà el seu nou espectacle de gran format: MÀGICS.


Sobre el Mag Lari:
Mag Lari (Josep Maria Lari, Barcelona 1973) va iniciar-se a la màgia professional l’any 1994, arran del seu debut al Llantiol de Barcelona. Llicenciat en Filologia Catalana no dubta en dedicar els seus esforços a consolidar una nova manera de fer màgia, on la presentació és l’element clau de l’èxit. Premis com ara el Primer Premi Nacional de Màgia, el Millor espectacle de Fira Tàrrega, un Premi Arc, o dos Premis Butaques a millor espectacle ens donen pistes de la trajectòria d'aquest artista. La darrera temporada va protagonitzar Splenda, l'espectacle de màgia més gran produït al nostre país i més vist que qualsevol altre espectacle de màgia en temporada.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More