dimarts, 29 de juliol del 2014

A l'octubre comença la nova temporada del Teatre Lliure



Des de el Teatre Lliure ens expliquen els primers muntatges de la propera temporada:

"A l'octubre encetem les rutes de la nova temporada amb Nàpols, Buenos Aires i el pelegrinatge que ens acosta al més laic de tots els sants, Shakespeare.

El viatge, la metàfora que defineix la temporada 2014/1015 del Teatre Lliure, composta per una quarantena
d'espectacles que segueixen diferents itineraris, arrencarà el dimecres 1 d'octubre amb "Victoria" d'Enric V. El primer recorregut cap a l'univers Shakespeare és una versió d'Enric V que signa Pau Carrió amb La Kompanyia Lliure, Pep Ambrós, Albert Prat i Maria Rodríguez. El muntatge, que compta amb música en directe d'Arnau Vallvé (el bateria dels Manel) i s'ha estrenat dins la programació del Grec, s'instal·larà al Lliure de Gràcia fins al 26 d'octubre.

Podeu veure una entrevista amb Pau Carrió aquí.

L'actriu napolitana Lina Sastri serà la primera estança del trajecte artístic que ens ha de dur del Mediterrani a
Buenos Aires amb "Linapolina", un recorregut per l'ànima de la dona a través de la música i de fragments de textos de grans clàssics com De Filippo o Di Giacomo, en un concert únic que tindrà lloc el 4 d'octubre a Montjuïc,

Podeu veure un clip de l'espectacle aquí

Una altra sessió especial serà la del 6 d'octubre a Montjuïc:
"Love for Shakespeare" o la lectura escènica d'alguns textos del bard que ens tenen l'ànima robada, sota la direcció de Lluís Pasqual. Una nit al voltant de les paraules del poeta més gran de tots els temps.

Més informació de l'espectacle clicant aquí.

A mitjans d'octubre saltarem de continent.  L'Argentina aterrarà al Lliure amb Claudio Tolcachir, que ja ens
va fascinar amb La omisión de la familia Coleman el 2009. Ara presenta "Emilia", un altre text seu que ens parla del paper clau de la infantesa en la comprensió i la gestió de les emocions. Amb Malena Alterio, David Castillo, Daniel Grao, Alfonso Lara i Gloria Muñoz, el muntatge es podrà veure del 16 al 26 d'octubre a Montjuïc.

Podeu veure un clip de l'espectacle aquí 


I a l'Espai Lliure repescarem "L'encarregat" del Nobel Harold Pinter sota la direcció de Xicu Masó del 8 al 26 d'octubre. Una posada en escena mil·limètrica que va deixar gent al carrer amb ganes de veure-la. 
Ara Jacob Torres se les haurà amb Carles Martínez i Albert Pérez en la lluita pel territori i pel poder que és aquest primer èxit comercial del dramaturg anglès.

Podeu veure una entrevista amb Xicu Masó aquí."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More