dimarts, 7 d’octubre del 2014

La tardor al Teatre Romea


Últimes setmanes de Desde Berlín. Tributo a Lou Reed.

a continuació:

Estrena "L'última trobada",  adaptació de la novel·la de Sándor Márai.

Del 25 d'octubre al 23 de novembre.

Amb Abel Folk, Jordi Brau i Rosa Novell.


Una producció de Teatre Romea i Faig Produccions.

Sinopsi:
Dos homes que de joves havien estat amics inseparables, es retroben després de 41 anys de no veure’s, per resoldre un secret que hi ha entre ells. Durant aquests 41 anys un d’ells ha viscut a l’Extrem Orient i l’altre no s’ha mogut de la soledat del seu castell a la remota Hongria. Però d’alguna manera tots dos han resistit, tots dos sabien que havien de tenir aquesta última trobada. Aquest duel en què utilitzaran com a armes els records. Per trobar la veritat d’un conflicte sobre el què han estat pensant durant 41 anys.


"És l'anàlisi sobre l'amistat més precís que he llegit mai"  Abel Folk

Sándor Márai, l'autor:
Periodista i escriptor hongarès, Sándor Márai va néixer a Kassa l'11 d'abril de 1900. Està considerat un dels grans escriptors en llengua hongaresa de tots els temps i una de les figures claus en la literatura europea d'entreguerres. Després d'iniciar la seva carrera escrivint en alemany, Márai va decidir usar la seva llengua natal per desenvolupar la seva obra literària, en què va destacar, a més de la narrativa, en la poesia, la dramatúrgia i la crònica periodística.
D'estil realista i descarnat, se'l va comparar amb Mann i Zweig, gaudint de gran èxit a tot Europa durant els anys 30. D'entre la seva obra caldria destacar obres com L'última trobada o L'herència d'Eszter, encara que els seus diaris i memòries són indispensables per conèixer l'Hongria envaïda per alemanys o soviètics, com Confessions d'un burgès.










0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More