dimarts, 11 de novembre del 2014

Avui s'estrena "Polònia. El Musical"


Avui, estrena oficial de:
"POLONIA, El Musical"
al Teatre Poliorama

El programa de televisió més àcid arriba al Teatre Poliorama en forma de musical. 
Artur Mas, Oriol Junqueras, Joan Herrera, David Fernández... i molts més!

“Polònia, el musical” fa un exercici per imaginar una possible futura situació i com seran les hores més decisives de la política catalana. Això sí, sempre des de l’humor i sense oblidar la mirada crí­tica, imparcial i carregada de mala llet característica del programa.

Nota de la nostra redacció: "Us recomanem que, apart de que aneu a veure aquest magnífic espectacle.... procureu no explicar a ningú l'argument veritable; i si us veieu obligats a fer-ho, que no sigui fil per randa. Vaja..., que deixeu que, els vostres parents i amics, descobreixin per ells mateixos fins a on és capaç d'arribar la imaginació de:
Jordi Galcerán i l'equip de guionistes de Minoria absoluta".

Per a l'estrena d'avui comptaran amb la presència de: 
Els futbolistes del Barça Puyol i Xavi Hernández, de Carlos Latre, de
Jordi Villacampa, dels presentadors de TV3 Xavi Coral, Espartac Peran, Oscar Dalmau i Bibiana Ballbé. També de Samantha Villar i de diverses cares conegudes dels escenaris com ara Josep M. Pou, Mercè Sampietro, Josep M. Benet i Jornet, Pere Arquillué, Àngel Llàcer, Elena Gadel, Mercè Martínez, Fermí Fernández, Paco Mir, Cesc Casanovas, entre molts altres i de la societat en general com ara Isona Passola, Núria Feliu o Benedeta Tagliabue. També comptaran amb la presència de l'Hble. Sr. Mascarell.




Podeu recuperar el nostre anterior article,
que inclou les entrevistes amb Bruno Oro i Queco Novell
des de aquest  ENLLAÇ



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More