dimarts, 18 de novembre del 2014

Nova promoció d'entrades a 8€ per "Maggie & Maggy"

NOVA PROMOCIÓ ESPECIAL: entrades a 8€ per
"MAGGIE & MAGGY"  de Catherine Buterfield
per a les representacions de divendres 21 i dissabte 22/11 a les 20h. 
i diumenge 12/11 a les 18h., al Versus Teatre


Els interessats ens heu d'enviar un mail a:
tempsdemusicaiespectacle@gmail.com
ens heu de dir quina sessió és la que us interessa i la quantitat d'entrades,
abans del divendres 21 a les 10h.
També ens heu de facilitar les dades de contacte per a confirmar-vos la reserva.
Les entrades s'aniran adjudicant per ordre de peticions, fins a exhaurir la promoció.


Maggie & Maggy, es una producció de la Companyia: La Ida, sota la Direcció de Cristina Gámiz
està interpretada per: 
Sonia Sobrino / Amaya Mínguez / Carla de Otero / Raúl Llopart / Maribel Ibarz / 
Eduardo Telletxea / Pep Duran / Xavi Siles

Podeu recuperar l'entrevista amb la Cristina Gámiz des de aquest  LINK

Guardonada amb el prestigiós New York Newsday's Oppenheimer Award i també amb el premi de la Mostra de Teatre de Barcelona, aquesta comèdia de la nord-americana Catherine Butterfield va fer que aquesta nouvinguda fos comparada instantàniament amb Tom Stoppard i John Guare, pel seu treball seductor amb la veritat i la ficció. Una escriptora amb un talent refrescant per reflectir la realitat de les relacions. En aquest cas, una reflexió dinàmica sobre la vida i l'art.

Sinopsi:
Anys 90. Maggie Mulroney, una novel · lista d'èxit, es troba en plena gira promocional de la seva última novel a Boston, la seva ciutat natal, quan rep la trucada del seu ex nuvi d'institut, Jim, per anar a sopar amb ell i la seva dona Maggy que pateix de càncer. 
El retrobament dels tres personatges després de vint anys sacseja el seu present i els retorna un reflex tragicòmic de les seves pròpies vides.

A Maggie & Maggy, Catherine Butterfield aborda amb delicadesa el pas del temps, les expectatives de la vida i l´intent de ser un mateix. Les protagonistes son dues dones, una que està en plena carrera d´èxit i que té la seva vida personal abandonada i l´altra que passa per l´experiència del càncer i porta un temps aprenent a viure des d´un nou punt de vista.

Les persones que han passat per un càncer i familiars dels afectats que han compartit amb nosaltres aquesta història s´han sorprès de com es tracta la malaltia des del text i la proposta escènica, no només pel fet que es parli d'una manera clara i sense tabús, sinó perquè no es banalitza ni es dramatitza. En cap cas es tracta al personatge que està malalt com si fos diferent, tots els personatges s´enfronten a un moment on els cal aprendre a compartir, riure´s més d´ells mateixos i obrir-se plenament a la vida per poder tirar endavant.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More