divendres, 28 de novembre del 2014

Torna l'emblemàtic Circ Raluy al Port Vell

El Circ Raluy 
torna a Barcelona amb nova carpa i nou espectacle, 
The big top



El circ més clàssic i familiar serà al Port Vell durant el nadal i fins el dia 1 de març

Trobareu més informació en el seu web: www.raluy.com

El Circ Raluy està d’estrena: per un costat, inaugura una nova carpa, i per altra un nou espectacle, The big top, que es podrà veure per primera vegada a Barcelona i que després girarà mundialment.

Museu Raluy, història viva del circ, torna un any més a Barcelona. S’hi instal·larà a partir del 28 de novembre, per estar-s’hi tota la temporada nadalenca i quedar-se fins el dia 1 de març.

El circ presenta en aquesta ocasió, un nou espectacle, The Big Top, emmarcat dins de la seva nova carpa. Una estrena absoluta que posteriorment girarà per diverses localitats del món sencer. 

Raluy és més que un circ: és una nissaga, el bagatge i l'experiència artística de la família Raluy, que durant 80 anys ha girat al voltant del món.
El Circ Raluy és també museu itinerant amb carruatges del segle XIX i XX perfectament conservats.

La proposta combina el circ més clàssic i familiar, marca de la família Raluy, amb apostes innovadores i d’elevat contingut artístic i reconeixement internacional. En aquesta ocasió, el circ arriba amb una nova carpa, que farà que els espectadors saltin en el temps i l’espai per submergir-se en un univers captivador, guarnit amb detalls que els remetran al passat. Quan el Circ Raluy és a Barcelona, l’efecte es multiplica ja que el petit i singular món del Circ Raluy viurà capbussat dins un altre món màgic: El del període nadalenc, entranyable i captivador, compartint història i records, autenticitat, cultura, esdevenint un pol d’atracció per als seus visitants, participants i públic.

Dins l’acollidora nova carpa del Circ Museu Raluy, gaudireu de la màgia de ser durant un parell d’hores espectadors privilegiats del fantàstic món del circ mostrat aquí amb tota la intensitat que dóna la proximitat.

La petita gran carpa del Raluy, permet veure-ho de prop, per gaudir sense esculls de l’espectacle d’enguany: 
La finesa del número aeri de Jean-Christophe de Beauchamp i Kerry Raluy, les atrevides evolucions d’Emily i Niedziela; la sensualitat de Rosa Raluy amb el seu poètic i ètnic número amb una ploma; el món sempre màgic de Louisa Raluy alçada als aires, el fantàstic i enèrgic número d’Icaris de Kimberley i Jillian Raluy, la solemne presència a la pista del pallasso Lluís Raluy, les incansables accions encomanadisses del clown Sandro, els malabars elegants deWilliam Giribaldi, el cowboy agosarat Patrick Bouglione; les acrobàcies mans-a-mans dels Golden Star, la polida tècnica de les acrobàcies sobre patins de Niedziela i Emily Raluy, les delicades dosis de comicitat i personalitat que sempre han caracteritzat la posada en escena del Circ Raluy de la mà dels personatges Jurek (bigotis) i Francis; i tot sota la direcció precisa i destra de Carlos Raluy.

Teixint complicitats entre tradició i modernitat, els Raluy continuen cercant la perfecció tècnica i la qualitat i conviden el seu públic familiar a compartir aquesta fantàstica oportunitat de gaudir de bon circ dins la seva bellíssima carpa. 

Benvinguts barcelonins, un any més, al Circ Museu Raluy!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More