dimarts, 30 de desembre del 2014

BON ANY DE TEATRE

El Grup Focus ens avança les novetats de la cartellera dels seus teatres i us vol desitjar: 
BON ANY TEATRAL!!!

S'apropa l'inici del nou any, i les cartelleres del Romea i el Condal es renoven amb grans espectacles protagonitzats pels artistes més punters de casa nostra. 

Us presenten algunes de les novetats del 2015!



"FEDRA" al Teatre Roma
Fedra (Emma Vilarasau), enamorada del seu fillastre Hipòlit i empesa per la seva confident, Enona, confessa la seva passió. Ferida pel rebuig d’Hipòlit, ella no pot amagar el seus sentiments davant del seu espòs i rei d’Atenes, Teseu. Colpida per un profund sentiment de culpa, Fedra s’endinsa en un infern personal. 
La seva passió desbordant i irrefrenable la conduirà, a ella i a la resta de personatges, a un tràgic destí. 
Racine compon en aquesta tragèdia un retrat profund, apassionant i colpidor del desig i de la sexualitat femenines. 

Amb:   Mercè Sampietro, Lluís Soler, 
Xavier Ripoll, Jordi Benacolocha, 
Queralt Casasayas i Gemma Martínez. 
Direcció de: Sergi Belbel

Del 20 de gener al 15 de març.

Trobareu més informació en aquest LINK




"CONCERTO A TEMPO D'UMORE" al Teatre Condal

Un concert teatral dirigit a tots els públics. 
Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. 
Teatre de gest amb molt d’humor. 
Dotze músics i un director d’orquestra que fan transcórrer la música clàssica por situacions realment inversemblants. Una proposta concebuda per a fer gaudir al gran públic de las melodies més famoses i els gags més divertits, a la vegada que el públic més experimentat se sorprèn dels peculiars arranjaments musicals i els enginyosos recursos humorístics. 
Amb la garantia de l’autor i director de l’aclamat espectacle Operetta, Jordi Purtí. 
Espectacle d'estrena en l'any de commemoració del vint-i-cinquè aniversari de l'Orquestra de Cambra de L'Empordà, dirigida pel Mestre Carles Coll.
Una sòlida aposta de futur per a continuar escampant la música a través de nous formats. 
Un projecte de L’Orquestra de Cambra de l’Empordà, Jordi Purtí i el Festival Còmic de Figueres. 
Del 14 al 25 de gener.

Podeu trobar més informació en aquest  LINK




"PELS PÈLS", al Teatre Condal
Pels pèls és una obra de teatre poc convencional. Una comèdia, un thriller i un reality show, barrejats, segons el seu director, Abel Folk. 
Són tres vessants que es combinen en la versió que fa Guillem-Jordi Graells d'un clàssic de la comèdia contemporània: Shear Madness, de l’alemany Paul Portner(1925–1984), la peça de teatre no musical amb més continuïtat de la història, en cartell a Boston, Estats Units, des de finals dels setanta. Pels pèls és la història d'un assassinat, comès en una perruqueria, que implica els seus sis protagonistes; el perruquer, la seva ajudant i els quatre clients. 
I per resoldre el cas, el públic juga un paper actiu, ajudant als Mossos d'Esquadra encarregats de solucionar el crim a la versió catalana, a trobar el culpable. I en cada sessió l'assassí pot ser un personatge diferent. Per això, la força de l'obra resideix en la improvisació dels actors i la seva interrelació amb el públic, que es converteix en un personatge actiu. 
Amb: Jofre Borràs, Mercè Comes, Àlex Casanovas, Beth Rodergas, Pep Sais i Pep Planas
Del 3 de febrer al 6 d'abril. 

Podeu trobar més informació des de aquest  LINK



"EL BON LLADRE" amb Xicu Masó a l'OFF ROMEA
Escrita per Conor Mcpherson el 1994, El Bon lladre és potser el primer monòleg en el que l'autor troba la veu que posteriorment el convertirà en referent de la dramatúrgia no només britànica sinó mundial. 
En el transcórrer de l'hora i deu minuts que dura el muntatge, Mcpherson ens posa en clau de road movie, monòleg interior o bé thriller per a teixir un relat sobre els tot sovint ambigus conceptes del bé i el mal. 
El protagonista del Bon lladre cerca la redempció en una, a moments tràgica i a moments còmica, però sempre entendridora fugida cap endavant. Amb gran audàcia, l'autor converteix un pinxo de baixa estofa, que acaba de sortir viu de miracle d'un tiroteig, en un cavaller medieval a la recerca d'un greal impossible i enamorat d'una damisel·la que, evidentment, acabarà significant la seva perdició. 
Del 7 de febrer a l'1 de març 

Trobareu més informació en aquest  LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More