dimecres, 29 d’abril del 2015

Invitacions Concert Jane Monheit

DISSABTE 02/05, A LES 23.30h: JANE MONHEIT AL ROUND ABOUT MIDNIGHT ’15 

POSEM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ INVITACIONS, PER A DUES PERSONES, 
PER AQUEST CONCERT:
Jane Monheit ret homenatge a Judy Garland

Els interessats heu d'enviar un mail a:
amb les vostres dades per a confirmar-vos la reserva.
Les invitacions s'aniran adjudicant per rigorós ordre de petició fina a exhaurir la promoció.



La cantant novaiorquesa Jane Monheit aterra el proper cap de setmana a Barcelona per rememorar el jazz de Judy Garland a l’escenari del Teatre Coliseum. Segons Monheit, el recital “s’allunya del drama i celebra tot allò que estimem de Judy, l’enorme goig que ens va dur a través dels seus temes i la seva comprensió innata del jazz”. 

El talent precoç de Jane Monheit aviat va despuntar després de quedar finalista de la Thelonius Monk Competition de 1998. El seu primer àlbum va ser distingit com a millor disc de debut per l’Associació de Periodistes de Jazz dels Estats Units i el segon va coronar la llista Billboard del gènere el 2001. El seu novè treball The Heart Of The Matter (Decca / Emarcy) ha estat nominat a nou Grammys i produït per Gil Goldstein, que ha treballat amb gegants com Wayne Shorter, Gil Evans i Pat Metheny. Monheit és una de les veus renovadores del jazz des dels postulats del musical i la música pop contemporània. 

Round About Midnight

El de Jane Monheit és el tercer concert del Round About Midnight, on ja han actuat el contrabaixista israelià Avishai Cohen [20/03] i el mestre tunisià del llaüt Dhafer Youssef [18/04]. La propera actuació dins de la programació del cicle és la deDianne Reeves [15/05] que torna a Barcelona després de recollir el Grammy al millor àlbum de jazz vocal per Beautiful Life.

Round About Midnight porta a la ciutat veus de primera línia dins del panorama internacional i ofereix un cicle urbà i cosmopolita en un espai únic, on la música a curta distància es dóna la mà amb una oferta d’oci nocturn selecte.

CALENDARI DE CONCERTS

Jane Monheit (2 de maig a les 23.30 hores)

Dianne Reeves (15 de maig a les 23.30 hores)

Imany (16 de maig a les 23.30 hores)

The Original Blues Brothers Band (23 de maig a les 23.30 hores)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More