dimecres, 13 de maig del 2015

"Clicks" al Teatre Principal




CLICKS ARRIBA AL TEATRE PRINCIPAL 

CANÇONS DE MADONNA, BRUNO MARS,COLDPLAY O LADY GAGA 
SONEN EN EL NOU ESPECTACLE DELS CREADORS DELS ÈXITS: 
'PEGADOS, UN MUSICAL DIFERENTE' I 'MERDA D'ARTISTA, EL MUSICAL'

A partir del dissabte 16 de maig, la Sala B del Teatre Principal acull onze úniques funcions del nou espectacle CLICKS. Un musical en clau d’humor on es podran sentir els èxits que més han sonat al canal digital www.youtube.com. Lady Gaga, Coldplay, Bruno Mars, Madonna o el superconegut Gangnam Style, de PSY, s’escoltaran a l’escenari amb les veus de Sergio Alcover, Ferran González, Jordi Grifell i Joan Miquel Pérez. 

L’espectacle és una idea de Joan Miquel Pérez i Ferran González, autors dels premiats musicals Pegados, un musical diferente i Merda d’Artista, i està produida per Kaktus Music.

CLICKS és un musical en clau d'humor que repassa les cançons més escoltades de l'actualitat mitjançant un format modern i divertit.

Un dels membres d'un grup de teatre clàssic és segrestat en el transcurs d'una funció i els seus companys són coaccionats per canviar el seu espectacle: han de cantar les cançons amb més visites en Youtube.

La major part de l’obra està formada per versions d'artistes com Lady Gaga,Coldplay, Bruno Mars o Madonna -interpretades en directe-, que s'enllacen amb temes originals i diàlegs frescos. Els protagonistes establiran una surrealista relació amb el segrestador, que desencadenarà en situacions repletes de moments còmics i absurds.

CLICKS és un espectacle de petit format per tres actors que canten i un pianista (que també fa d'actor i que toca la música en directe). La durada de l'espectacle no supera I’hora i mitja i es representa en un únic acte.

Horaris:    Dissabtes a les 18h. i 21h.   Diumenges a les 18h.















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More