dimecres, 13 de maig del 2015

Els 4 grups que pasen a la final del CanetRock 2015

Es fan públics els 4 grups que passen a la final de la Votació Popular Canet Rock - Sona 9



Coet (Sant Boi de Llobregat),   Exili a Elba (Barcelona), 
Lausana (Granollers)   i   
Bon Vent (Canet de Mar)
 finalistes de la Votació Popular Sona 9 - Canet Rock



Dijous es decideix quin és el grup que completarà el cartell del CanetRock

La final en directe se celebrarà aquest dijous 14 de maig a partir de les 19 h 
a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona

El guanyador actuarà al festival Canet Rock i obtindrà 1.000 euros en material musical, a més d’una actuació promocional a Madrid

Més de 7.000 internautes han participat al nou Premi per Votació Popular del concurs de maquetes Sona 9 2015

La final en directe del Premi per Votació Popular Sona 9 - Canet Rock 2015 tindrà lloc el proper dijous 14 de maig a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm amb la participació de les quatre formacions més votades a través d’internet d’entre els 18 artistes seleccionats pel jurat. El grup guanyador podrà actuar al festival maresmenc i obtindrà 1.000 euros en material musical a més d’una presentació promocional al Centre Cultural Blanquerna de Madrid amb totes les despeses pagades.

El candidats que han obtingut més vots del públic i s’han guanyat el dret d’actuar a la final del Premi per Votació Popular han estat Coet (rock > Sant Boi de Llobregat), Exili a Elba (rock > Barcelona), Lausana (pop > Granollers) i Bon Vent (pop-rock > Canet de Mar). A més, com a prèvia, les quatre formacions es presentaran en format acústic de dilluns a dijous a l’espai “Els minoristes” del Matí de Catalunya Ràdio.

Un cop realitzada la final en directe, el proper dijous a partir de les 19 h a l’Antiga Fàbrica Damm, el públic assistent decidirà amb el seu sufragi la banda emergent que s’endurà el nou guardó promogut pel concurs Sona 9 i el festival Canet Rock. Les invitacions per asistir a la final del Premi per Votació Popular es poden demanar al correu<concurs@enderrock.cat>

Concerts preliminars Sona 9 2015

Els 18 grups seleccionats pel jurat del Sona 9 continuaran endavant en les següents fases del concurs, i hauran de fer una actuació de 20 minuts davant del públic I d'un jurat especialitzat els dies 11 i 25 de juny i 2 de juliol a l'Auditori de l'Espai Jove La Fontana de Gràcia, a Barcelona. D'aquests concerts s'elegiran els 9 grups semifinalistes del Sona 9 2015, que tocaran al Mercat de Música Viva de Vic, el BAM de Barcelona i l'Acústica de Figueres.

Les següents fases del concurs seran cinc concerts acústics a iCat.cat i l'enregistrament d'un tema amb un productor i un assessor professionals als estudis La Bucbonera de Caldes de Montbui. La final del Sona 9 se celebrarà el mes de novembre a la sala Apolo de Barcelona, i el guanyador rebrà com a premi la gravació i edició d'un disc amb un productor professional, un contracte discogràfic i una gira de concerts. Els finalistes enregistraran un EP digital i faran concerts promocionals.

El Sona 9 és la plataforma més important de la música emergent en català, i està organitzada per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat.cat i Televisió de Catalunya, la col·laboració de Canet Rock, el Centre Cultural Blanquerna de Madrid i té el suport de la Generalitat de Catalunya, la Fundació SGAE i l’AIE, a més del patrocini d'Estrella Damm.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More