dilluns, 18 de maig del 2015

Nova programació a l'Off de La Villarroel

Nova programació de l'Off  La Villarroel
Ricard de 3er, Adela i Operació Moldàvia són les tres propostes que es presenten 
aquesta primavera a La Villarroel, i ho fan obrint i explorant diferents espais escènics de la sala.

Arriben a l’Off de la Villarroel les noves propostes de final de primavera que ompliran el teatre en diferents horaris. Totes elles tenen com a eix central el gènere negre, però des de diferents perspectives. A més una de les novetats d'aquesta nova entrega de l'Off serà la utilització de tots els espais escènics del teatre: així, Ricard de 3er, que ja es va representar amb èxit a la Sala Beckett el passat febrer, es representa al backstage de l’escenari, Adela, un espectacle que arriba de Terrats en Cultura, al pati del teatre i Operació Moldàvia, una comèdia musica coproduïda per T de Teatre, a l'escenari principal.

Ricard de 3er



Sinopsi

Ricard és un adolescent tímid i introspectiu que passa hores tancat al garatge de casa seva, alimentant la quotidianitat que ell percep com a excloent, hostil i depriment. Un dia descobreix l’obra El Rei Ricard III de William Shakespeare. Els paral·lelismes que troba de Gloucester amb la seva pròpia vida el porten a obsessionar-se amb el personatge que es converteix en l’exemple a seguir, utilitzant, com ell, la manipulació i la violència per intentar canviar el seu trist destí. 

Aquesta obra ha estat seleccionada entre els participants al Projecte CROQUIS_BCN de l'Obrador de la Sala Beckett per tal de formar part de la programació de la Sala Beckett la propera temporada.

Dies de les properes funcions, a les 22.15h.:
Dimecres 20 de maig / Dijous 21 de maig / Dimarts 26 de maig / Dimecres 27 de maig  / Dijous 28 de maig


Adela



Sinopsi

L’Adela és acusada d’haver comès un crim. A mesura que l’acció avança, la veurem desgranar els arguments de defensa davant la interpel·lació d’un passat què retorna una vegada i una altra a la seva ment. Aquesta serà l’excusa per tal que l’espai escènic es converteixi en l’epicentre de la tempesta humana en què veritat i invenció seran la trama inseparable i difosa d’un mateix destí de condemna i salvació.

L'objectiu del projecte és reflexionar sobre la violència de gènere i, paral·lelament, és una introspecció a l'univers teatral de Daniel Veronese.

Aquest projecte s'emmarca dins el cicle de Terrats en Cultura i és una exploració dels límits entre la realitat i la ficció en un espai no convencional on el treball actoral assumeix tota la responsabilitat de la construcció teatral.

Dies de les 4 úniques funcions:
Dissabtes 30 de maig  i  6 de juny a les 12.30h.
Diumenge 31 de maig  i  7 de juny a les 12:30h


Operació Moldàvia



Sinopsi

Un milionari de la ferralla de Moldàvia vol celebrar el centenari de la seva mare regalant-li l’actuació del seu vell ídol: un famós cantant espanyol però que fa més de 15 anys que no actua. Per casualitats del destí, aquesta informació cau en mans de Carlos Gardel, ex monologuista, representant artístic i estafador professional, que contactarà amb el seu antic soci Toni Llorenç, transformista i company d’escenari i d’estafes. Els dos decideixen adoptar la identitat del famós cantant i anar a Moldàvia a actuar, confiant en el seu talent per aconseguir uns diners que els canviarien definitivament la vida. Mentrestant, l’amenaça de la petita màfia pels deutes de joc del Toni, la seva exdona i mil problemes més planen damunt d’ells tant com els avions que van i vénen.

Horaris de les 6 úniques funcions
Dimarts 2 de juny a les 22:30h. / Dimecres 3 de juny a les 22:30 h. / Dimarts 9 de juny a les 22:30 h. / Dimecres 10 de juny a les 22:30 h. / Dimarts 16 de juny a les 22:30 h. / Dimecres 17 de junya les 22:30 h.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More