dijous, 28 de maig del 2015

S'inaugura la Cúpula del Mar

 La “Cúpula del Mar” s’inaugura oficialment el 29 de maig 
una innovadora infraestructura per a espectacles i esdeveniments a Santa Susanna · Maresme 


Emplaçat en el Parc de les Fonts, el nou espai, en forma d’iglú gegant, 
pot acollir fins a 822 espectadors a cada representació 
al voltant d’un espectacular escenari circular.

En la seva primera temporada presentarà “Super Circus” i “Olé!”, 
amb la direcció artística dels creadors del Festival Internacional del Circ de Figueres

Cúpula del Mar, la nova seu dels grans espectacles

De disseny innovador, la Cúpula del Mar es concep com una revolucionària carpa amb una planta amb forma de polígon regular de 16 costats, un disseny únic a Europa que permet d’una banda conciliar la visió panoràmica (visibilitat total, sense cap columna interior), amb una destacada alçada (15 m.) important per a les atraccions aèries, sense perforar en cap cas el sòl i una grada polivalent amb múltiples configuracions possibles: auditori, sala de concerts, amfiteatre, restaurant-espectacle, etc.

El nou projecte neix amb la pretensió d’oferir un nou escenari a propostes escèniques de qualitat pensades per a un públic familiar resident o estiuejant. En la seva primera temporada, els dos espectacles permanents seran:

Super Circus, una producció per a submergir-se en el màgic món del circ de qualitat a través d’una funció inoblidable: 
el prestigiós pallasso Totti Alexis, acròbates d’inversemblants proeses com els patinadors Duo Deluy o els forçuts Olimpo’s brothers, temeraris trapezistes desafiant la gravetat com el Duo Lameth… i fins a 20 artistes en un esclat de colors i emocions per a gaudir en família! 

Una hora i mitja d’espectacle de la mà d’una acurada selecció dels millors artistes del moment: guardonats en els principals festivals internacionals, estrelles dels millors circs del món. 

Renfe ja ofereix el bitllet combinat “CircusTren” per a anar-hi!

Més informació a www.super-circus.com



Olé! Probablement l’espectacle de dansa espanyola més complet del moment. 

Una producció per a gaudir d’una màgica nit de festa gràcies al talent dels ballarins de la prestigiosa Companyia de Dansa de Carmen Mota, un veritable referent internacional en el camp de la dansa. 

Un inoblidable esclat de color i art amb més de 100 vestits i sorprenents coreografies, embolcallades d’una espectacular il·luminació. 

L’espectacle adopta el llenguatge del varieté, alternant els quadres de ball amb atraccions visuals que es fusionen amb les evolucions del cos de dansa.

Més informació a www.topflamenco.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More