dimecres, 1 de juliol del 2015

Dos teatres omplen l'estiu amb musicals

Aquest estiu, el Teatre Gaudí i el Versus Teatre s’omplen de teatre musical !!!
Quatre propostes que faran les delícies dels musical lovers:



"La família Addams" es podrà veure al Teatre Gaudí els dies 3, 4 i 5 de juliol
Direcció escènica: Xavier Morán.
Direcció musical: Filippo Fanó.
Coach Vocal: Alexandra Morales.
Adaptació coreogràfica: Aixa Guerra.

WORKSHOP TEATRE MUSICAL: L’escola Vocal Factory ja ha consolidat una trajectòria produint musicals de risc, agosarats i sempre de qualitat. Després de The Wild Party i The Rocky Horror Picture Show, ara aposten per la versió d’Andrew Lippa de The Addams Family, un èxit quan es va estrenar a Broadway l’any 2010 i que podrem veure ara durant només tres dies!

Basat en els estranys personatges creats per Charles Addams, aquesta història original ens presenta la famosa i macabra família Addams durant un sopar en el qual Gómez, Morticia, Miércoles, Pugsley, Fester i l'àvia rebran convidats forasters i els fets succeïts canviaran la família per sempre.




"Una Ronda" es podrà veure el Versus Teatre, del 10 de juliol al 2 d'agost 
Horari: De dijous a dissabte a les 22:30h. Diumenge a les 20:00h.
Direcció musical: Gerard Alonso
Dramatúrgia i direcció: Josep Costa
Coach Vocal:  Marc Vilavella
Intèrprets: 
Ainhoa de Cabo, Rubén Yuste, Laura Bosch, Oier Madariaga, Laura Manchón, 
Maria Busquets, Raquel López, Úrsula Garrido

Cole Porter va tocar el tema de l’amor i el sexe en gairebé tota la seva obra i és el punt de partida i eix vertebrador del musical Una ronda, una comèdia sobre parelles, sobre l’amor i/o el sexe, formada per deu peces d’un sol acte, cadascuna protagonitzada per una parella d’actors, de manera que un dels integrants de la parella es repeteix en dues escenes successives en una ronda que acaba amb el mateix personatge que ha començat: 
La noia i el mariner, el mariner i la minyona, la minyona i l’estudiant, l’estudiant i la jove casada, la jove casada i el jove casat, el jove casat i la noieta, la noieta i l’artista, l’artista i l’actriu, l’actriu i l’aristòcrata, l’aristòcrata i la noia, i, finalment, la noia i el mariner.

Horari: De dijous a dissabte a les 22:30h. Diumenge a les 20:00h.


L’HOME AMB QUI SOMIEN LES DONES QUAN SOMIEN AMB HOMES
es podrà veure al Teatre Gaudí, a partir del 14 de juliol
Autor i direcció: Joan Gallart i Rabert
Intèrprets:
Anna Carlota Méndez, Anna Camps, Bàrbara Ferrer, Lara Macip, Anna Estol, Meritxell Alarcón

Sinopsi:
La Marina, la Cadence, la Cèlia, la Virgínia, l’Aina i la Irene es van conèixer al taller Com oblidar l’home que estimes en set dies, així és que, la primera impressió que van rebre unes de les altres va ser la de tenir al davant unes autèntiques… fracassades. 
Suposo que els va semblar que una mica d’autoajuda i d’autoconeixement els aniria bé per millorar l’autoconfiança i l’autodeterminació. A l’última sessió, els van dir que un any era un termini prou acceptable per refer-se de la relació que tot just havien acabat, per trobar un home a l’alçada de les seves exigències, casar-s’hi i autoconvèncer-se que era el millor que els hauria pogut passar i que quina sort que m’anés malament amb el meu ex perquè si no arribo a deixar-ho córrer ara no hagués pogut conèixer l’home de la meva vida. Així és que quan es van retrobar després d’aquell termini, i encara no sabien el que la Marina els acabaria anunciant mig any més tard, van tenir una explosió de felicitat en veure’s altre cop juntes.


Horari: Dimarts i dimecres 21:00h.


"DIES NORMALS" es podrà veure al Versus Teatre, a partir del 14 d'agost

Sens dubte un dels atractius d’aquest nou musical és el seu repartiment de luxe, format per:
Gràcia Fernandez (Guapos i Pobres, Flor de nit), 
Víctor Gomez (Los miserables, Grease el musical), 
Marta Capel (La bella y la bestia, Mamma Mia), 
Xavi Duch (40, el musical, El petit príncep), 
Maria Santallúsia (Ruddigore o la Nissaga maleïda, The wild party) i 
Albert Bolea (Los miserables, Cuentos cruentos). 
L´adaptació del text, obra de Marc Gòmez
l’han dut a escena Ferran Guiu (direcció escènica) i Joan Comaposada (direcció musical).

Per primer cop tindrem l’oportunitat de gaudir al nostre país del musical Ordinary Days, adaptat al català com a Dies Normals. 

Aquest espectacle estrenat l’any 2008 a l’Off West End, només va trigar un any a fer el salt a l’Off Broadway, consolidant Adam Gwon com un dels compositors més prolífics de la nova fornada del teatre musical de Broadway, i avalat per diversos premis gràcies a obres com Ordinary Days, The boy detective fails o Cloudlands… 

La història ens trasllada al Nova York actual i segueix la vida de quatre personatges (Claire, Jason, Warren i Deb), tot explorant de quina forma es connecten les seves vides ordinàries de manera casual però extraordinària. Durant les 19 cançons de les que es composa el musical coneixerem les quatre vides dels protagonistes i veurem els llaços que els uneixen i els desuneixen, el punts que tenen en comú cada una de les seves personalitats encara que d ́entrada semblin molt diferents. 

Horari: De dijous a dissabte a les 22:45h. Diumenge a les 20:45h.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More