dilluns, 6 de juliol del 2015

Torna La partida, al Teatre Goya

La Partida es juga aquest juliol al Teatre Goya

A partir del 8 de juliol torna l'espectacle més vist del Grec 2014, 

4 úniques setmanes!



El Teatre Goya recupera "La Partida", una coproducció de Teatre Romea i Grec Festival de Barcelona i que va ser l'indiscutible èxit en la darrera edició del festival.

Una partida de pòquer serveix d'excusa a Patrick Marber, un dels grans noms de la dramatúrgia britànica, per posar en escena un joc de cartes i testosterona. 

Dirigida magistralment per Julio Manrique tornarà a pujar a l'escenari amb el repartiment original:
Ramon Madaula, Andreu Benito, Joan Carreras, Marc Rodríguez, Andrew Tarbet i Oriol Vila.

A partir del 8 de juliol i durant només 4 setmanes, podrem tornar a emocionar-nos amb aquesta història d'homes que parla, entre d'altres coses, de pares i de fills.

"No es juga a les cartes, es juga a l'home"
Sis personatges amb vida pròpia, d'aquells que només aconsegueix crear la millor escriptura teatral, transiten pel menjador i la cuina del restaurant: un cuiner, dos cambrers, el propietari del negoci, un fill amb problemes amb el joc i el seu mentor en el pòquer. Tots ells participaran en l'acte final en una partida al soterrani del local. I, entre whisky i cigarrets, cada jugada farà emergir algun dels molts temes que tracta l'obra i que van de l'amistat i la lleialtat, a la veritat i la mentida, passant per l'èxit i el fracàs. Quin dels jugadors ha guanyat la partida en realitat?



La crítica ha dit:

La Partida és una obra d'actors. Ells han d'omplir de vida els personatges. I a fe que ho fan sobradament. Una funció molt recomanable. Santi Fondevila - ARA. 

Estupendo montaje y formidables interpretaciones. Me gusta mucho cómo la ha dirigido Julio Manrique. Marcos Ordóñez - El País. 

La Partida precisa d'un elenc de primera i el seu director no ha fet cap pas en fals, deixant espai als actors perquè despleguin el seu talent. L'autor britànic forja amb mà de minuciós artesà un microcosmos masculí i Manrique amb la seva afinada posada en escena i el seu elenc enlluernen al Romea. 
José Carlos Sorribes - El Periódico. 

Teatre en estat pur. Obra contemporània, posada en escena que genera empatia i que va descarregant petites dosis de bilis en les rèpliques dels personatges. Jordi Bordes - El Punt Avui. 

El lloc on acaba d'accedir Manrique amb el muntatge de Dealer's choice - títol original de l'obra que ha adaptat al català Cristina Genebat - és de l'excel·lència en la direcció d'actors. M'ha interessat especialment l'habilitat, la tècnica, la maduresa evident que Manrique demostra com mai en organitzar l'admirable concert interpretatiu de sis actors esplèndids. Joan-Anton Benach. La Vanguardia. 

Excel·lent teatre comercial, alt nivell en les interpretacions del sextet en aquesta comèdia composta per sis drames individuals. Juan Carlos Olivares - Time Out


Mira el clip promocional clicant el vídeo







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More