dijous, 6 d’agost del 2015

Programació pel mes d'agost al Teatre Gaudí

Al Teatre gaudí, doble programació pel mes d'agost:
T’estimo però no tant + Monólogos de la vagina



Tercera temporada d’èxit de la comèdia de José Luis Alonso de Santos
"T'ESTIMO PERÒ NO TANT"
Amb: Farran Castells / Mònica Corral / Josep Linuesa
del 13 d'agost al 20 de setembre
Sinopsi:
El Fede, un informàtic, i el Robert, un professor d’institut en atur, són dos amics que comparteixen pis de forma eventual i que, a més, també comparteixen un mateix passat i un complicadíssim present.

Tots dos van estar casats amb la Carmeta i actualment han entrat en conflicte per una altra dona: la Nines, una veïna molt més jove que ells que els porta als dos de bòlit.

La situació amb la Nines i els llastres del passat provoquen una sèrie d’embolics i malentesos que complicaran la seva relació actual i els portaran a viure escenes d’autèntica bogeria que compliquen la trama, sempre en to de comèdia.-

Trobareu un vídeo promocional en aquest ENLLAÇ

El retorn de Josep Linuesa als escenaris catalans després de 20 anys no podia arribar de millor mà que la d’un dels autors espanyols més reconeguts en comèdia, i actual president de l’Academia de las Artes Escénicas de España. José Luis Alonso de Santos és autor d’èxits com Bajarse al moro o La estanquera de Vallecas i ha estat guardonat amb nombrosos premis com el Premio Nacional de Teatro (1986), Premi MAX, Tirso de Molina, Medalla de Oro de Teatro de Valladolid o Premio Castilla y León de las Letras (2009). Després de dues estades d’èxit al Teatre Gaudí, tornen per fer l’agost i acomiadar-se del públic català.


Humor i feminisme a escena a:
"MONÓLOGOS DE LA VAGINA"
de l'11 d'agost al 13 de setembre

Eve Ensler va escriure la primera versió d’aquesta obra l’any 1996, després d’entrevistar més de 200 dones sobre el sexe, les relacions amoroses i la violència domèstica. Les entrevistes van començar com a converses casuals amb les seves amigues, les quals li van explicar anècdotes que havien sentit d’altres amigues, i així es va iniciar la cadena de relats que va donar origen a l’obra. 

Els monòlegs busquen “celebrar la vagina”, descrivint-la com superior al penis masculí, atès que està connectada amb el clítoris, l’únic òrgan humà que no té un altre propòsit que el de donar plaer. 

Quan es va estrenar a Nova York incloïa una sola actriu: la pròpia autora que donava vida a una dotzena de personatges relatant les seves històries. L’edat, actitud i estat d’ànim dels personatges varia, però tots els monòlegs estan relacionats amb la vagina, ja sigui per tractar-se de la sexualitat, la menstruació, la masturbació, l’orgasme, el part, la violació o la mutilació genital.



Amb: Antonia Zurera  i  Alicia Remesal

Direcció:  José María Roca

Producciones Imperdibles(Sevilla)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More