diumenge, 6 de setembre del 2015

Allegro, inaugura la temporada del Teatre Goya


Allegro, primer espectacle de la temporada 15-16 del Teatre Goya

Cor de Teatre torna a l'atac després de l'èxit d'Operetta, ara sota la direcció de Paco Mir 
A partir del 12 de setembre: 3 úniques setmanes! 


El Teatre Goya inaugurarà la temporada 2015-2016 amb "Allegro",
 el nou espectacle de Cor de Teatre. 
Sota la direcció escènica de Paco Mir, component de Tricicle, 
i el director musical David Costa, 

Allegro ofereix una visió global de la relació de les persones amb l'univers musical que les envolta.

.

A partir del 12 de setembre i durant 3 úniques setmanes, ens emocionarem amb grans peces de música clàssica maridades amb els millors gags visuals. Escoltarem i riurem amb fragments de 20 sonates, valsos i òperes, recognoscibles per al gran públic: des de la Dansa hongaresa de Brahms fins al Clar de lluna de Debussy, passant per Les quatre estacions de Vivaldi.

Un espectacle pensat per a tots els públics de diferents edats i nacionalitats; en què l'únic llenguatge és la música i el gest. 


Sinopsi

El fil conductor d'Allegro és la relació quotidiana de les persones amb la música. Es tracta d'un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a cappella que explora i esborra les fronteres entre la música clàssica i l'humor visual més sofisticat, fent-nos veure que tot el nostre entorn està guarnit per un art sense el qual no s'entrendria aquest misteri que anomenem vida. 

Aquest és un espectacle sense text. El llenguatge gestual serà l’encarregat de fer-nos descobrir les situacions, els esdeveniments i les idees de l’obra, amb la complicitat de la música a capel·la i l’humor. Musicalment, està format per nombrosos i molt diversos fragments i peces de música clàssica que seran interpretats en directe i a capel·la, de manera pròxima, càlida i original per tal d’oferir a l’espectador noves sensacions sonores.

Paco Mir n’és el dramaturg i el director escènic, David Costa el director musical i la interpretació corre a càrrec de la branca professional de la companyia Cor de Teatre que posa la seva empremta musical a l’espectacle interpretant en directe i a capel·la un conegut repertori.


Paco Mir:

“Ens despertem amb música, viatgem amb música, escoltem les notícies amb música, comprem amb música, esperem amb música, sentim música que s’escapa d’habitacions, d’auriculars, de cotxes, de telèfons; ensopeguem amb músics pels carrers, amb cantants cridaners als bars, als restaurants, al futbol. Cantem per adormir als nadons, per entretenir-los i per recordar-los que 365 dies de música ininterrompuda fan un any i que empenyent anys arribarà el dia en què ens acomiadarem també amb música”. 




Mireu el clip de l'espectacle clicant el vídeo






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More