dijous, 17 de setembre del 2015

Presentació temporada a la Sala Muntaner

La Sala Muntaner ha presentat la temporada 2015-2016
amb moltes i interessants propostes:

foto de familia dels integrants de la programació de la nova temporada  (Foto TV)
del 23 al 27 de setembre: SURVIVOR:
Barcelona Gay Men's Chorus 
Un show musical sobre esperança, lluita i alliberament.

"Barcelona Gay Men's Chorus" presenta un espectacle que segueix la línia artística dels cors gais més importants a nivell internacional com els de Sant Francisco, Los Angeles, Nova York, Mallorca, Madrid o Londres.

Format per quaranta cantants amateurs i professionals, el Barcelona Gay Men’s Chorus interpretarà temes molt variats extrets del teatre musical més emblemàtic, des de “Els Miserables” fins als musicals d'última generació.
.
L'espectacle comptarà amb dues parts. A la primera part volem sensibilitzar al públic amb el tema de l'homofòbia dins de l'àmbit laboral, on les situacions claustrofòbiques difícilment viscudes o, de vegades, les inesperadament felices, seran representades amb números musicals. La segona part tindrà un format concert amb repertori internacional posant èmfasi en la importància de viure la vida a la nostra manera, l'amor, els nostres desitjos, afrontar la vida amb valentia i sense complexes.

del 30 de setembre a l'1 de novembre:
"YOU SAY TOMATO"
amb Anna Moliner i Joan Negrié

I si ara, simplement, ho deixéssim estar? Hem travessat el país en cotxe innumerables vegades, hem actuat a locals ruïnosos, hem mantingut llargues i pesades converses amb empresaris indesitjables i ens hem deixat la pell en cada concert; hem renunciat a amics, a aficions i a estones d’oci; ho hem donat literalment tot per aconseguir el nostre somni. Però avui tenim 37 anys i poc a poc comencem a adonar-nos que la vida que havíem somiat no té resa veure amb aquesta. Aleshores per què no ho deixem estar? Simplement. Per què no ens acomiadem amb un últim gran concert i ho deixem estar.

En Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Avui, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli de gent per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint a l’altre.

You Say Tomato és una comèdia intensa i profundament humana on el diàleg còmic i la música lleugera construeixin una reflexió des acomplexada sobre el sentit real de l’art en el món en que vivim, sobre la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que deixem de ser joves, deixem de tenir tota la vida per davant i ens adonem que, si no fem alguna cosa per evitar-ho, la nostra vida serà així fins als darrers dies. És això el que volíem?

A partir del 8 d'octubre, les golfes de LUÍS PARDO amb: 
"EN TU MENTE"

EN TU MENTE es una nueva experiencia, una apuesta más cercana e imprevisible de Luis Pardo, es la combinación perfecta del mentalismo y la psicología humana, es un espectáculo puro de PsychoMagia.

Luis Pardo lleva toda una vida desarrollando nuevas ideas y presentaciones, y ahora te propone una improvisación permanente, ya que nunca dos días de tu vida son iguales, en el espectáculo EN TU MENTE ocurre lo mismo, nunca dos funciones son iguales. Nunca dos espectadores responden igual, ni piensan igual, con lo cual Luis Pardo tiene que adaptarse a cada espectador, a cada situación valiéndose únicamente de su psicología y su gran saber sobre la mente humana. En este espectáculo el ritmo lo marca el espectador, pero la resolución, eso si, queda exclusivamente en manos de Luis Pardo.

Transmisiones de pensamiento, Telekinesis, energías del más allá, el control de la mente y del cuerpo humano, todo ello bajo una luz discreta e intimista, una música misteriosa y la presencia de Luis Pardo que se adentra en los recovecos de tus pensamientos, no solo para leerte la mente, sino para interpretarla y manipular tus pensamientos hasta límites sorprendentes.


del 4 de novembre al 13 de desembre:
"ZONA FRANCA"
amb LLuís Marco i Pau Vinyals

ZONA FRANCA és un text entranyable, divertit i preocupant. La seva capacitat per mostrar amb lucidesa i espontaneïtat la vesant ridícula de la suposada severa organització laboral aporta aire fresc a un teatre que no sempre pot deslligar-se dels tòpics i prejudicis.

ZONA FRANCA és una comèdia intel·ligent que permet establir una mirada crítica a la societat actual. Quan Desola va escriure l’obra, pensava en l’absència de feina pels joves en la dècada dels noranta. Considerant la situació que vivim actualment, no ha perdut la seva actualitat.

Un home a punt de jubilar-se, el senyor Mañé, té cinc dies per instruir al seu jove aprenent, el Nin. Li ha d'ensenyar com ha d'encarregar-se del magatzem pel que ha vetllat durant més de vint-i-nou anys. Però el Nin farà que s’adoni que aquella feina que semblava normal i corrent té alguna cosa estranya, doncs no hi ha res a dins del magatzem ni tampoc sembla que s'hi acosti cap camió a descarregar-hi material.

del 16 de desembre al 17 de gener de 2016:
"BOGES"
  amb: Muntsa Rius i Roser Batalla/Aurea Márquez

del 20 de gener al 21 de febrer
"UN TRAMVIA ANOMENAT DESIG"
de Les Antonietes Teatre, amb:
Annabel Castan, Mireia Illamola, Jorge Albuerne i Pepo Blanco




del 24 de febrer al 3 d'abril:  "EL TEST"
amb:   David Bagés, David Vert, Meritxell Calvo i Dolo Beltrán




del 6 d'abril al 15 de maig: "HISTÈRIQUES"
de Divinas
amb: Carla Móra, Irene Ruiz, Marta Móra i músicss en directe.
Dramatúrgia i Direcció:  Carol López



del 18 de maig al 19 de juny: "PER UN SI O PER UN NO"
amb:   Manel Barceló i Lluís Soler




del 22 de juny al 3 de juliol:  "TOKATEOS"
amb:  Antonio Buendia, Lola González, Jeanine Mercader, 
Elisabeth Moltó, Eloísa Navarro i Mercè Rius.
Direcció:  Mercè Rius (músical),  Guillem Peire (artística)
 i  Leo Quintana (general)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More