dijous, 22 d’octubre del 2015

Al nostre gust, de LaPerla29



Assaig obert: dia 27 d'octubre a les 19h.

Us presentem el primer muntatge de la temporada que LaPerla29 estrenarà el proper 10 de novembre al Teatre de la Biblioteca de Catalunya: "Al nostre gust", el nou i sorprenent espectacle de creació d'Oriol Broggi, un text-mare per on l'espectador navegarà deixant-se portar i lliscant a través del teatre més essencial-pur-real.

A la nit, a vegades sospitem com comença tot però ningú no sap com acabarà. Amb el teatre, amb la ficció, passa el mateix... 

Un home discuteix amb un client. Què vol oferir-li? Només allò que desitja. La nit com la ficció empara espais i personatges que semblen sorgits del no-res, i de mica en mica l’escenari s’omple d’actors que són personatges i de personatges que són actors.

Les paraules ens arrosseguen i ens porten molt més lluny del que podríem imaginar, a un espai nou, a una història nova, on l’art i la vida es citen i el resultat sempre és sorprenent.

Una dramatúrgia de tants moments, autors i referents que ja n'hem perdut el compte. Perquè si hi ha grans autors, grans obres i grans escenes... per què no unir-los en un sol espectacle?

"AL NOSTRE GUST" : Biblioteca de Catalunya (c/Hospital, 56 | L3 Liceu)

Del 10 de novembre al 27 de desembre de 2015

Funcions de dimecres a divendres a les 20.30h, dissabtes a les 18h i 21h. Diumenges a les 18h.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More