dilluns, 5 d’octubre del 2015

"Patatu" al Petit Romea


A la 12a. edició de VIU EL TEATRE...
ha tornat “PATATU” al PETIT ROMEA!

Aquesta nova edició de la programació familiar 
VIU EL TEATRE va començar el 
diumenge 4 d’octubre 2015 
amb el retorn de l’espectacle “PATATU” 
d’Àngels Bassas i la companyia Únics produccions en el Teatre Romea de Barcelona, 
dins la programació del Petit Romea.  

Recomanat per a nens i nenes a partir de 3 anys
Funcions: Diumenges 4, 11, 18 i 25 d’octubre i 1 i 8 de novembre de 2015 a les 12 h.
Compra d’entrades: Taquilles Teatre Romea i www.teatreromea.com i www.viuelteatre.com
Durada: 1h Més informació: http://www.viuelteatre.com/patatu-al-petit-romea/

Després de l’èxit de l’estrena de l’espectacle al Minigrec 2014 i la temporada al cicle “Petit Romea” durant la temporada passada 2014-2015, en Patatu, mig pallasso i mig pagès, i tots els seus amics tornen a volar dels llibres a l’escenari, per fer gaudir a petits i grans del món oníric que l’actriu Àngels Bassas ha creat en la col·lecció dels llibres “Els contes d’en Patatu” (Ed. La Galera) i que la companyia Únics Produccions (El petit Dalí, Pirats: els joglars flotants, Papanotes, El follet Valent...) s’ha encarregat de portar en escena amb un muntatge ple d’aventures on l’espectador s’endinsa en un món màgic on tot és possible.

Sinopsi:
Àngels Bassas, actriu de teatre, cinema i televisió que segur que coneixeu, feia el que fan tantes mares: dur el seu fill a escola cada dia. Ella, però, s’inventava històries per tenir-lo entretingut pel camí. De les històries que imaginava va néixer un personatge, en Patatu, que va acabar inspirant un seguit de llibres. 

Ara, en Patatu, que és el protagonista d’aquestes històries, arriba a l’escenari del Romea en un patatuespectacle per als més petits de la casa, on la Malèvola alterarà l'ordre natural de les coses i tots els habitants de Patatum aconseguiran restablir-ho, gràcies a la màgia d'en Mag Martí i l'enginy d'en Patatu!

Una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona i Únics Produccions

12a. edició de VIU EL TEATRE

La 12a. edició de Viu el Teatre programarà 12 espectacles dirigits a infants de 0 a 12 anys en tres espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona (Teatre Poliorama, Teatre Romea i CCCB) d’octubre 2015 a abril 2016 amb l’objectiu de promoure l’activitat d’anar al teatre en família com un hàbit saludable que aporta beneficis emocionals i comunicatius per a petits i grans.

Aprendre, créixer i divertir-se a partir del joc, la imaginació i la creativitat que se’ns desperta quan ens asseiem en una butaca i gaudim d’un espectacle, té un efecte multiplicador de beneficis quan ho compartim amb les persones que estimem.

L’equip que formem part de Viu el Teatre hem crescut amb aquest hàbit i no dubtem ni un moment a compartir l’experiència, perquè és única, saludable i emocionant!








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More