dimecres, 16 de març del 2016

Programació familiar al Barts



BEATLES FOR KIDS
Diumenge 20 de març a las 12h. al BARTS

La banda Abbey Road ret homenatge al mític quartet de Liverpool 
en un espectacle interactiu per a petits i grans.


Tot un concert de la mà d’Abbey Road, una de les millors bandes de tribut als Beatles. Un viatge per les millors cançons d’aquesta mítica banda adreçat al públic més jove a través d’un espectacle 100% interactiu.

Un concert on grans i petits podran compartir els clàssics del quartet de Liverpool. Un espai on pares i fills cantaran, ballaran i gaudiran d’un moment musical en família.

Perquè creiem que el gust per la bona música no té edat!

I del dia 22 al 28 de març:



FESTIVAL CLAN. 
Celebren 10 anys amb nosaltres amb l'espectacle
¡VEN A MI CUMPLE!
 Del 22 al 28 de març

Els Lunnis han preparat una festa sota el títol ‘Ven a mi cumple!' amb el que celebrarem una dècada de fantasia i diversió inoblidable. En aquesta festa estaran ni més ni menys que Pocoyó, Caillou, Abella Maya i Willy, Heidi, Lucho, Lupita i també Zak.

La gira ‘Ven a mi cumple!' desborda espectacularitat, diversió, aventures i sobretot participació, perquè volem que en aquesta festa d'aniversari sigui també el públic el que bufi les deu espelmes de Clan.

Al llarg d'aquesta gira, els escenaris de grans teatres i pavellons de tot Espanya es convertiran en el propi estudi de gravació de CLAN.

Per descomptat, el plató estarà decorat com a festa d'aniversari per rebre a tots els convidats de la família Clan.

Al llarg d'aquests primers deu anys de trajectòria, Clan ha creat autèntiques estrelles de la petita pantalla seguides per milions de nens a tot el país.

La unió de molts d'aquests ídols infantils en un sol espectacle garanteix que aquest festival sigui el major èxit d'entreteniment infantil d’aquest any.

Trobareu més informació en el web del Teatre Barts en aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More