dimecres, 4 de maig del 2016

Programació de maig al Teatre LLiure












AL MAIG S'ENFRONTEN DUES REINES I UN TERRORISTA AMB LA SEVA VÍCTIMA. 

La segona sessió de Tinta d'ambrosia estarà dedicada als poetes mallorquins
i a finals de mes tornarà El curiós incident del gos a mitjanit, ara al Lliure de Montjuïc. 

Maria Estuard, la memorable batalla de reines de Friedrich von Schiller, el drama històric i polític que obria el romanticisme del segle XIX, arriba al Lliure de Gràcia de la mà de Sergi Belbel i amb Míriam Alamany, al paper de la reina Isabel I d'Anglaterra, i Sílvia Bel, com a Maria Estuard, de protagonistes.

Aquesta producció del Teatre Lliure compta també amb Jordi Banacolocha, Àlex Casanovas, Carles Martínez, Fina Rius i Marc Rius al repartiment.

Del 5 de maig al 5 de juny al Lliure de Gràcia. Més informació aquí.


En veu baixa (Quietly), de l’escriptor nord-irlandès Owen McCafferty, tracta els camins de la convivència entre terroristes i víctimes després de deixar les armes. Ferran Madico munta aquesta peça, avalada pel Writers’Guild Award al millor text teatral, el Fringe First Award i l’Stage Award al Festival d’Edimburg 2013, traduïda per Joan Sellent i interpretada per Francesc Garrido, Òscar Rabadán i Xisco Segura en una producció del Teatre Lliure.

Del 18 de maig al 12 de juny a l'Espai Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.


La segona de les tres sessions dedicades a la poesia i que, sota el títol genèric de Tinta d'ambrosia i la selecció de textos de Martí Sales, coordina i dirigeix Pau Carrió, estarà dedicada als autors illencs. El 9 de maig celebrarem la bellesa i la força de la paraula de Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Biel Mesquida, Llull, Blai Bonet, Guillem d'Efak, Miquel Bauçà, Andreu Vidal o Hilari de Cara.

9 de maig al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.


El curiós incident del gos a mitjanit, torna la història de Christopher Bone -el noi amb la síndrome d’Asperger que interpreta Pol López- de la famosa novel·la de Mark Haddon i que va dirigir Julio Manrique, ara a Montjuïc amb el mateix repartiment i després d'haver guanyat un munt de premis

Del 26 de maig al 22 de juny al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More