dimecres, 31 d’agost del 2016

El bon pare, al Teatre Borràs



David Plana dirigeix El bon pare, 
una comèdia sobre la figura masculina i la paternitat protagonitzada per Lluís Soler,
acompanyat per Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Jaume Madaula

EL BON PARE es podrà veure al Teatre Borràs, a partir del 7 de setembre

El protagonista d’El bon pare és un home que es pensa és admirat, estimat i respectat i que descobreix que només és un observador, impotent i ridícul d’uns fets dels quals només n’ha conegut una part.

Sinopsi:

La vida d’en Roger Denís, l’alcalde d’una petita ciutat de províncies, es desmunta de la manera més insospitada de la nit al dia. Una anècdota inesperada desencadenarà un malson que farà descobrir al protagonista que ha viscut absent dels fets més rellevants que han afectat la seva pròpia família. 

Quan les coses no li podien anar millor en la política, el retorn de la seva filla adolescent i un vídeo descobert per internet fan que s’adoni que potser no és tan bon pare com es pensa. 

El bon pare és una comèdia inquietant que farà riure l’espectador i que el confrontarà amb temes transcendentals: la paternitat, la renúncia als propis ideals, la necessitat humana de crear un relat vital coherent per trobar un sentit a l’existència.

En Roger Denís és com un heroi de tragèdia grega que hagués ofès els déus i aquests el castiguessin fent caure totes les certeses de la seva vida. 

Des de la magnífica casa que s’ha construït, metàfora d’ell mateix, de la seva necessitat de control, de la seva obsessió per l’aparença, l’home haurà de trencar el mur que ha aixecat, sense adonar-se’n, entre ell i la resta del món.

I, quan tot comença a torçar-se i les veritats surten a la llum, només falta la intervenció d’una ex amb ganes d’afegir més llenya al foc per deixar un home tocat i enfonsat.

El retrat d’una generació de pares que han cregut que una educació moderna, tolerant i oberta era la solució a tots els mals i s’han trobat que la relació pares-fills era tan complicada i misteriosa com sempre. El malson delirant que viu el protagonista d’El bon pare ens demostra que hi ha coses que un pare no hauria de saber mai sobre la seva filla.

Podeu trobar més informació del dramaturg i director David Plana al seu web: www.davidplana.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More