dissabte, 21 de gener del 2017

Mr. Snow al Barts

Nuel Galán arriba a Barcelona amb Mr. Snow, la leyenda continúa

al Teatre Barts fins el 29 de gener


Amb la direcció artística d’Antonio Díaz, el Mago Pop

El jove però experimentat mag, Nuel Galan, agafa el relleu a Antonio Díaz, el Mago Pop, 
per a posar-se en la pell de Mr. Snow, aquest mític personatge centenari.

Nuel Galan  deixant amb la boca oberta als assistents a la Roda de Premsa  (Foto TV)
L'obra tracta de Mr. Snow, un dels més grans i més desconeguts il·lusionistes del planeta a través dels seus trucs i les seves gestes

Nuel Galán porta a Barcelona la llegenda màgica de Mr. Snow, un dels més grans il·lusionistes del planeta. Es tracta de la continuació de “La asombrosa historia de Mr. Snow”, un dels espectacles amb els quals es va donar a conèixer Antonio Díaz, el Mago Pop, en els inicis de la seva carrera; que està darrere de la direcció artística i la dramatúrgia de “Mr Snow, la leyenda continúa”. El guió s'ha adaptat perquè Nuel Galan ens presente les dues cares de Mr. Snow.

Nuel Galán, perseguidor d'objectes invisibles i cercador de noves tendències, és assessor màgic de Discovery Max i col·laborador en programes de televisió com Estando Contigo, Pasapalabra o Todo Va Bien. Disposa d'un carisma i unes dots d'interpretació que li donen un gran poder escènic. 

El jove mag valencià, especialista en manipulació, és una figura emergent en el panorama de la màgia espanyola i compta amb diversos premis que l'han ajudat a traspassar fronteres i a formar part de l'equip de creadors de Màgia del Mago Pop: subcampió d'Espanya 2013, premi del públic de Madrid 2012, 1r premi de Congreso Mágico Almussafes, 1r premi Street Magic, 3r premi Congresos Mágico de Francia, 2n premi Congreso Mágico de Córdoba, 3r premi Congreso Mágico de Cádiz.

Properes representacions:

Diumenge 22/01,  a les 19.30h.
Dijous 26/01,  a les 20.30h.
Divendres 27/01, a les 21.30h.
Dissabte 28/01,  a les 21:30h
Diumenge 29/01,  a les 19.30h.









0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More